Biblioteca del Campus de Terrassa i Biblioteques Públiques de Terrassa (bct xarxa)

  • Les caps de biblioteca han decidit col.laborar conjuntament en 3 àrees.

a) Difusió conjunta del calendari obertura extraordinària en períodes exàmens

Tant BCT com la Biblioteca Central coincideixen durant aquest curs en  ampliació horària durant el període exàmens de gener i juny, de manera que es potenciarà la difusió conjunta del servei, per tal que els usuaris tinguin una visió oferta global de d’espais i punts d’estudi a la ciutat de Terrassa. Després dels exàmens del gener s’intercanviaran les dades d’ús i ocupació.

b) Difusió d’activitats i serveis a través de les xarxes socials

Utilització del web, Facebook i Twitter d’ambdues biblioteques per difondre recíprocament les activitats, exposicions, clubs de lectura, serveis, novetats, etc. que puguin ser d’interès  per als usuaris.

c) Intercanvi de lots de lectura

Durant els mesos d’abril – juny la BCT exposa i deixa en préstec uns 50 llibres aproximadament de temàtica d’esports, provinents d’una de les biblioteques públiques de Terrassa (bd2), mentre que a la Biblioteca Central de Terrassa disposen  del mateix nombre de llibres provinents de la BCT sobre “cuines del món”.

La periodicitat es definirà en funció  de la valoració d’aquesta primera experiència. Hem creat un logo comú per a la difusió de l’activitat amb una imatge comuna ambdues biblioteques.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 6. Llibres científics i culturals, Biblioteca del Campus de Terrassa, Biblioteques Públiques de Terrassa, Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius de la Universitat Politècnica de Catalunya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.